Brunnsborrning & Installera Bergvärme runt Västerhaninge, Ösmo i Stockholm

Värme kan inte bara komma från luft, sol och vatten, utan det kan även komma från berg. Just bergvärme är något som blir allt mer populärt, speciellt för villaägare och ägare av sommarstugor och fritidshus. Oavsett om du vill utföra borrning för bergvärme eller brunnsborrning kan vi se till att hjälpa dig. Vi kan t.ex. skapa en bergborrad dricksvattenbrunn på din tomt.

Borrning av vattenbrunnar i Ösmo

För att kunna borra i berg krävs det inte bara kunskap och erfarenhet, utan det krävs också rätt typ av verktyg och maskiner. När vi kommer ut till dig ser vi därför till att ta med oss allt som vi behöver för att kunna lösa uppgiften på bästa möjliga sätt. Våra duktiga hantverkare utför borrning av vattenbrunnar och borrning för bergvärme i hela Ösmo med omnejd.

Vi tar hand om ROT-avdraget

Till flera av våra tjänster kan du som privatperson dra nytta av ROT-avdraget och på så vis sänka dina kostnader. Med ROT-avdraget kan du göra en 30 % reducering på arbetskostnaden och har maximalt 50.000 kronor om året att använda dig av. Vi tar kontakt med Skatteverket åt sig, så att du kan luta dig tillbaka och tänka på roligare saker istället. Kontakta oss idag!

Kontakta ett bra byggföretag idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här