Byta golvbrunn, toalettstol & takdusch runt Västerhaninge, Ösmo i Stockholm

I samband med en badrumsrenovering är det vanligt att vilja byta toalettstol, installera takdusch eller kanske ändra plats på golvbrunnen. Dessa projekt kräver kunskap, utbildning och förståelse och bör således utföras av en professionell hantverkare. Vår VVS-Service hjälper dig när det är dags för renovering och ser till att arbetet blir fackmannamässigt utfört från början till slut.

Vi fräschar upp ditt badrum!

Har du alltid drömt om en lyxig takdusch eller är det en vägghängd toalettstol som intresserar dig mest? Oavsett vad det är för önskemål och behov du har kan vi se till att hjälpa dig. Här hittar du inte bara totalrenoveringar av badrum med helhetslösningar, utan även tjänster för mindre omfattande projekt.

  • Byta golvbrunn
  • Installera vägghängd toalettstol
  • Takdusch
  • WC-stol

Nöjda kunder med garanti

För oss är det mycket viktigt att alla kunder är helt tillfredsställda med resultatet innan vi lämnar arbetsplatsen. För att säkerställa oss om detta erbjuder vi alla kundgrupper en 100 % nöjd kund garanti. Skulle det vara något som du anmärker på eller är missnöjd med ser vi till att åtgärda problemet direkt. Med oss kan du vara säker på att få det resultat som du vill ha.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här