Installera eller byta diskmaskin, tvättmaskin, vitvaror runt Västerhaninge, Ösmo i Stockholm

Att installera diskmaskin, tvättmaskin eller andra vitvaror kan låta som en enkel uppgift, men sanningen är att ett litet fel kan innebära stora konsekvenser. Vi rekommenderar att du lutar dig tillbaka och låter proffsen ta hand om uppgiften istället. Vår VVS-firma arbetar i hela Stockholmsområdet med fokus på bland annat Ösmo, Västerhaninge, Österhaninge och Tungelsta.

Höj livskvaliteten med nya vitvaror

Har du haft samma tvättmaskin i många år är det dags att se över marknaden. Nya tvättmaskiner är inte bara snyggare och mer lämpliga i moderna hem, utan de är också energisnålare och låter mycket mindre. Ska du installera/byta tvättmaskin i tvättrummet eller i tvättstugan vill vi gärna hjälpa dig. Vi arbetar med privata tvättstugor såväl som tvättlokaler och tvätthus för företag.

Använd ROT-avdraget och sänk dina kostnader

Anlitar du oss som privatperson har du alltid rätt att använda dig av ROT-avdraget för att sänka dina kostnader. ROT-avdraget är en skattereduktion som tilldelas alla privatpersoner som uppfyller villkoren. Vi hjälper dig med hela ansökan och ser till att du får en faktura som redan är reducerad och klar. På så sätt kan vi ta fullt ansvar för hela arbetet från början till slut.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här