Stamspolning & Spola Avlopp med Högtrycksspolning runt Västerhaninge, Ösmo i Stockholm

Högtrycksspolning är ett mycket bra och miljövänligt alternativ för dig som vill få rena och fina stammar på nolltid. Genom att spola med mycket högt vattentryck kan du se till att bli av med orenheter, slagg och fett från dina stammar. Vi finns tillgängliga i hela Stockholmsområdet, men fokuserar lite extra på våra kunder i Ösmo, Västerhaninge, Landfjärden, Ekeby, Segersäng och Grödby.

Dags att rengöra avloppsrören – kontakta oss!

Oavsett om du är i behov av stamspolning, rörfilmning, avloppsrensning, högtrycksspolning eller underhållsspolning kan vi se till att hjälpa dig. Genom åren har vi en rad av mycket nöjda och glada kunder bakom oss, med stammar som fungerar precis som de bör. När du kontaktar oss bokar vi gärna in ett första möte för att titta närmare på arbetet och de förutsättningar som finns.

Kompletta försäkringar för din trygghet

Även om vi arbetar med de allra bästa metoderna kan det uppstå olyckor och problem. Detta är dock ingenting som du behöver oroa dig för, eftersom vi har trygga och kompletta ansvarsförsäkringar som täcker upp hela vägen. Vi är även registrerade för F-skatt, vilket innebär att du som privatperson kan använda dig av ROT-avdraget när du anlitar oss.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här