Stambyte & Stamrenovering runt Västerhaninge, Ösmo i Stockholm

Om du är fastighetsägare kommer du att behöva genomföra ett stambyte och en stamrenovering med jämna mellanrum. Oftast går det många år innan ett stambyte behöver utföras, men när det väl är dags är det viktigt att ta hjälp av en ledande VVS-entreprenör. Stamrenovering är något som vi har många års erfarenhet av och vi tar fullt ansvar för projektet från början till slut.

Bekymmersfri stamrenovering – vi hjälper dig!

Det finns få saker som kan kännas lika jobbiga och stressfulla som när det är dags att byta stammar i en fastighet. Ett stambyte tar oftast flera månader och innebär flytt av boende och tömning av diverse utrymmen. Med oss bakom dig kan du vara säker på att få en så smidig och bekymmersfri renovering som möjligt och alltid till ett fast pris.

Rensa avlopp och stammar i Ösmo

Vi utför inte bara kompletta stambyten, utan kan även hjälpa dig när du behöver underhålla och rensa avloppen och stammarna från smuts och orenheter. Vi kan även hjälpa dig att reparera rörledningar som har gått sönder och som behöver fräschas upp igen. Inget jobb är för stort eller för litet för oss att ta oss an och nya utmaningar är något som vi är riktigt duktiga på!

Kontakta ett bra byggföretag idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här