Stopp i avlopp & avloppsrensning runt Västerhaninge, Ösmo i Stockholm

Majoriteten av alla människor har någon gång upplevt ett stopp i avloppet. Stopp i avlopp kan bero på att matrester och andra orenheter har fastnat och bildat ett stopp, men även fett, schamporester och hår kan vara orsaken. Har du fått ett stopp i avloppet vill vi gärna hjälpa dig. Vi erbjuder avloppsrensning, stamspolning, rörfilmning och underhållsspolning i Ösmo.

Vi hjälper dig med ditt avlopp!

Det finns flera orsaker till varför det kan uppstå ett stopp i avloppet, men gemensamt för alla är att de behöver lösas upp så att dina avlopp fungerar optimalt igen. Vi erbjuder ett bra utbud av tjänster inom avloppsrensning som passar för privatpersoner, fastigheter och företag.

  • Avloppsrensning
  • Stamspolning och rengöring
  • Rörfilmning
  • Högtrycksspolning
  • Underhållsspolning

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

När du behöver hjälp med avloppsrensning vill du naturligtvis veta hur mycket arbetet kommer att kosta dig. Vi erbjuder alltid kostnadsfria offerter till alla våra kunder och kan även komma ut på kostnadsfria hembesök. På så sätt har vi möjlighet att titta på förutsättningar innan vi sätter ihop ett prisförslag. Vi erbjuder alltid fasta priser, så att du ska slippa otrevliga överraskningar.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här